22 Ekim 2011 Cumartesi

Yeter!!

Oğlumun doğumdan az önce başladım blog tutmaya.


Onunla değişen hayatımızın notunu tutmaktı amacım.


Ama hayatımızı etkilen sadece gezme tozma, yeme içme değil ki.


Gündemdeki bir seçim de bir suikast de terörist bir saldırı da not düşülmesi, unutulmaması gerekenlerden.





Çarşambayı da unutmayalım istiyorum. PKK'yı 40 senedir unutmaya çalışıyoruz sanki.


Koca Türk devleti, şanlı Türk ordusu 40 sene 3-5 çapulcuyla baş edemedi. İnanın ben bunu yazmaya utanıyorum. Gücü elinde olanların halini düşünemiyorum. Evet 3-5 çapulcu ama arkasında şu devlet var şu güç var vesaire... Ne olursa olsun ordumuzun gücüne güvenim tam. İstenilseydi 40 sene değil 40 ay bile sürmezdi bu hainlerin icabına bakılması.


Demiyorum ki açılım filan olmasın. Bu 10 yıllık mesele olsaydı "yüz verdik astarını istiyorlar" derdik belki. Fakat 40 yıllık mesele. Öncesinde görülmek istenmeyen bir ırk var ortada. Ezilme de hor görme de var belki daha ilerisi de var. Hiç birşey sebepsiz değil elbet. Ama ne olursa olsun hiç birşey de vatan hainliğine sebep değil. Bu adamlar gerçekten Kürt halkın haklarını savunsalardı doğunun gelişmesini insanlarının daha iyi şartlarda yaşayabilmesini isterlerdi. Yıllarca insanlar doğuya gidemedi. Mesela Antalya kadar turisttik olsun isterlerdi. Gibi gibi gibi..





Evet zulm görülmüştür, evet Diyarbakır ceza evi PKK'lıları yetiştirmiştir türlü işkencelerle. Fakat ülkem değişiyor. Bu değişim en çok da Kürtlere yarıyor görünüyor. Kürt kardeşim de bir çok şeyin farkında fakat hala nasıl oylarını veriyor anlayabilmiş değilim.





Olan ana kuzularına oluyor. Bari pisipisine ölmeseler bari operasyon yapılıyor da çarpışarak ölüyor olsalar.


Bu son olsun, 24 şehidimiz vesile olsun da kökü kazınsın bu canilerin. Ve artık piyon gibi "gelin vurun, bizim burda ölsünler diye ana kucağından baba ocağından kopardığımız yiğitlerimiz var" şeklinde karakollarda bekletilmesinler. Parası mı yok bu devletin o bölgedeki karakolları kale gibi yapmaya. Eğer yoksa söyleyin...


24 değil 24000 can veririz yeter ki güvenelim..
Verilen canlar yeter dedik, ama terörist anlamadıysa anlayacağı dili de kullanacak tabi ki asker.





Ve şehitlerimize:


Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!


Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.



Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,


Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.





Allah millete sabır ve basiret versin.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...