8 Ocak 2013 Salı

Kahvaltıda deniz var


Geçenlerde.. yok baya geçti 30 eylülde (ben de oğlum gibi geçmiş zamana dair ne kadar geçtiğine bakmadan 'geçenlerde' demeye mi başladım ne!) canım olan bir arkadaşım eşi ve minik kızıyla bize kahvaltıya gelmişti. İşte daha önce onlarda yaptığımız bir kahvaltı >>



Pancakelerim nasıl olmuş??



Bu deniz temalı masanın da bir hikayesi var aslında. Şöyle ki; başka bir arkadaşıma geciktirdiğim doğum günü için bir süpriz hazırlamıştım ki bir ara bundan da bahsetmek isterim. Kocaman bir kutu hazırladım. İçine de gömlekten, çoraba, çamaşırdan, takıya birşeyler koydum. Hah işte o kutuya şuan masamda gördüğünüz birkaç ufak parçadan da eklemiştim.

Onları öyle çok sevdim ki bir kaç gün sonra gidip kendime de aldım. Sonra birkaç ilave yaptım. Ve şimdi deniz temalı bir sofra kurabilecek malzelerim olmuş oldu.


5 yorum:

Şule dedi ki...

Harika.

Syhn dedi ki...

bernardodan bu takım di mi ben çok begeniyorum her gittiğimde :)
sofranın temasında fire yok hepsi mutlak uyum içinde ;)
pancakerin idare eder :))))))))

zssm dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sirinanne dedi ki...

Teşekkürler Şule.

Seyhancım, masadakiler Bernardo'dan, Mudo'dan ve Esse'den. Hepsi tek bir yerden değil. Ama tabak-fincanlar Bernardo'dan. Hala var mı? Gidip bir kaç tane daha alayım.
Bu pancakelerin lezzeti güzeldi. Dün akşam yaptım, berbat olmuş!! Sanırım karbonatı baya fazla kaçırdım :))

Unknown dedi ki...

MERHABA:) PEK GÜZEL BLOGUNUZ ÇOK BEĞENDİM ALLAH OĞLUNUZU ESİRGESİN KORUSUN BENİMDE TORUNUN VAR ODA BÜYÜSÜN SİZİN OĞLUNUZ GİBİ İNŞALLAH TAKİPTEYİM SİZİ BENDE BEKLERİM SEVGİLER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...