15 Eylül 2010 Çarşamba

Kreş mi desem, değil. Oyun yeri...


Bizim tıfılcan dolu dolu 1,5 yaşında oldu.


Pek tabi ki annanesi bakıyor halen daha. Ben işi bırakana ya da oğlan askere gidene kadar da öyle olacak Allah'ın izniyle. Allah anneme sağlık versin bütün çocuklarıma o baksın :))) 4-5 tane olacak ya!!!!


Neyse konuya gelelim. Artık çocuklarla da vakit geçirmesi gerek diye düşünüyorum, yanılıyor muyum?

Bizim apartmandaki çocuklar da hep büyük. En küçüğü 5 yaşında. O da bizimkiyle oynamak istemez, sıkılır. Ben küçükken apartmanda aynı yaşta 3 çocuktuk, sabahtan akşama kadar hep birlikteydik. Ama bizim ki bu yönden pek şanslı sayılmaz.


Ben de sorumlu bir anne olarak çocuğumu çocuklarla buluşturma noktasında arayışlara girdim. Hatta bizim apartmanın hemen yanıbaşındaki villada yeni açılan kreşe uğradım dün. Haftada birkaç gün günde birkaç saat oyun oynaması için bizim ki gibi miniklere yönelik bir programları olup olmadığını sordum. Henüz böyle bir planlarının olmadığını, fakat kendi aralarında bir düşünüp bana haber vereceklerini söylediler. Bakalım bekliyorum.


Çocuğa çocuk gerek diye düşünüyorum. Dövüşecek birisi lazım :) Ya da olmadı bir kardeş lazım :P


2 yorum:

nehirineylemleri dedi ki...

En temizi bi kardeş. Böylece kardeşler öğrenci anane öğretmen şeklinde oynarlar:)

http://birmelekgeldi.blogspot.com/ dedi ki...

merhaba,benim kizim da yalniz buyuyen cocuklar kervaninda maalesef..ben de arastiriyorum haftada birkac saat yasitlari ile oynamasi icin oyun grubu.kanimca faydali olacaktir,zira akranlari ile iletisime gecmeden buyumesi bence cok sagliksiz.ins,kafamiza gore bir yer buluruz.e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...