15 Ocak 2011 Cumartesi

İlk Antibiyotik


Yarım saat önce ilk antibiyotiğimizi almış bulunuyoruz.


Ateşi düştü, iyileşti derken dün gece öksürükten uyuyamadı(k).


Bugün artık doktorumuzun yolunu tuttuk. Çiğerlerine inmiş olan bilmem nelerden dolayı fazla vakit geçirmeden antibiyotiğe başlasak iyi olur dedi doktorumuz. Çok ilaç vermeyen bir hekim olduğu için bize de teslim olmak düştü.


Bu hafta sonu için daha güzel planlarım vardı ama kısmet...


Allah bütün bebeklere ve benim bebeğime şifalar versin.

5 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok gecmis olsun :( Olsun, antibiyotikler boyle zamanlar icin varlar..

annelili dedi ki...

Çok geçmiş olsun, benim kızımın da hep ciğerlerine iner, bronşit oluverir...

Tarifkolik / Öznur dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım Aslında şuana kadar hiç antibiyotik almadığı için şükretmelisin ciğerleri hassas öyle çok çocuk varki Benim oğlumda öksürüyor bronşit olmuştu antibiyotik kullandık bitti yaklaşık bir ay oldu geçmedi. Doktor ciğerleri temiz dedi zencefille balı karıştırıp veriyorum bir de pekmez ama geçmedi bir türlü öksürüğümüz..

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun , tez zamanda iyileşir inşallah...allah şifa versin...

rehnuma dedi ki...

zamanında bizmde kullanmadığımız antibiyotik ilaç kalmadı ama biri diğerini ihtiyaç haline getirerek yürüyorlar.Öksürük aslında ciğerlerin kendini temizlmesi.Ateş aslında kanın kendini temizlmesi belli sınırlar içide bunlarla vucudun kendi kendini temizlem mekanizmasına müsade etmek lazım bunu anladım her türlü ilacı kullanıp şifa bulmayınca.Allah c.c. iyileşme mekanizmamızı içimize vermiş hastalık sandığımız şeyler aslında iyileşme içeriden toksinlerden temizlenmemiz için vucudun mekanizması.Allah acil şifalar versin annelik zor zanaat vesselam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...